maanantai 16. joulukuuta 2013

Välikommentti

Pajani ei ollut ehtinyt vielä lämpenemään niin tein pari videointia. Yhdestä kamerasta loppui muisti - siellä oli ennestään muita juttuja. Tein sen lopun sitten SamuSirkan S4 kännykällä.
Normaalisti kaikki olisivat koneellani - vaan ei nyt kun kovalevyn tila on himpun yli sen 10% vapaata tilaa.
Odottelen edelleenkin uutta kovalevyä - tuo 2T ( terabyte) on tarpeen. Kun sen sitten aikanaan saan ollaan jo voiton puolella. Ennen sitä ei mitään uusia videoita - ja kiitos etenkin sille miten Apple hoitelee nuo eri tiedostot ja miten se luo uusia.

Tänään sain sen päälläni olleen projektin valmiiksi ja postiin ja siitä lisää siinä  toisessa blogissani.

Nyt alkaa sitten eri vaihtoehtojen puntarointi, etenkin mitä olen saanut vinkkejä ja ehdotuksia toisesta blogista jota seuraan, nimittäin Kotiverstas.com.
Sieltä on tullut niin risuja kuten ruusuja asiaani kuten erinomaisia vinkkejä jotka ovat saaneet harmaat aivosoluni elävöitymään - heräämään eloon. :-)

Sain tänään meiliä FOX F36-527C maahantuojalta. Ei voi taata "vielä" sitä toleranssi juttuani. Sain tarjouksen toisesta vastaavasta koneesta, nimittäin ... alla kuva siitä. Ihan yes minulle mutta se hinta!
Sillä saataisiin jo se kaivattu takka - mutta sillä toki voisi tienata aika nopeasti sen takan hinnan ja saada hieman säpinää tililleni (pankki) plussan puolelle.
Vaihtoehto koneesta toiseen
Ei hassumpi sanoisin mutta tuollaisessa hintaluokassa ennen mitään kauppaa niin kokeilu jakso on A&O ja sille koneelle sitten rutosti töitä millä varmennetaan sen toimivuus.
Ja se vuorostaan tarkoittaa - kun optimoidaan koko testaus tarkoittaa myös ulkopuolisten henkilöiden palkkausta. Kirjoitan siitä hieman lisää seuraavassa poustaksessani. Nyt ei palkata ketään.
Niitä "aihioita" ei voi tehdä varastoon vaan ne on jatko käsiteltävä heti, koko ketjussa.

Olen kuitenkin tässä vaiheessa - budjettiimme kautta katsottuna valmis harkitsemaan - kokeilemaan tuota toista, FOX F36-527C .

Ja jos ja mikäli se todella toimii - niin silloin sitä kehun, jos on ogelmia kerron sen ja jos se on kelvoton, kerron sen Video blogissani.
Mikäli se on kelvollinen tai parempi se tietää heille myyntiä ja se taasen tietää rahan tuloa.
Joten pallo on nyt IKH:lla jossa tekevät mitä tekevät ehdotukselleni laitteen hinnasta.
Tähän väliin se että hain viime perjantaina autoni huollosta johon vaihdettiin toiseen kertaan jakopään hihna ja se maksoi sen € 700 josta jäi kahvirahat pullan kanssa.

Pajahommat alkavat uudelleen vuoden vaihteen jälkeen - ja 01.01.2014 olen taas virallisesti vuoden vanhempi ja seuraavana päivänä tuskin olen kovinkaan sosiaalinen ja saatan etsiä asperiini pakettia esille.

Kun sitten saan sen kaipaamani kovalevyn pääsen myös julkaisemaan uusia videoita. Joten sitä kaikkea odotellessa, hyvää ja rauhallista Joulun odotusta itse kullekin kansalaiselle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti