maanantai 18. helmikuuta 2013

Koneiden ym maahantuonti osa II

Kuten olen jo tuonut esiin ajatuksen siitä mistä edellä kirjoitin, se on ollut mielessä jo pitkään ja etenkin reilut pari vuotta sitten se kulminoitui kun aloitin oman pajani laajentamisen.

Pari vuotta meni sitten kuitenkin pienen taloremontin kanssa - josta tuli uuden rakentaminen, 2/3 osaa sokkelista lähtien mukaan lukien maan kaivuut ym.

Nyt on sitten tapahtunut se "ihme" että olen päässyt uudelleen puupajaani ja samat reilut kahden vuoden takaiset jutut ovat taas edessä.
Olen samalla enemmänkin kuin 2 vuotta vanhempi - ja laiskempi.

Oman yrityksen perustaminen eläkepäivillä ei houkuttele alkuunkaan, ei vaikka miten sitä ajattelen ja puntaroin - vaikka hetkittäin - ehkä sekuntti tai kaksi se tuntuu mukavalta ajatukselta.

Tuumailujeni toteuttamisen paras muoto on kyllä osuuskunta pohjainen lähestyminen ja toteuttaminen, kuten sen jo olen tuonut esiin.

Olen jo saanut muutaman henkilön yhteyden oton jossa ilmaistaan halukkuutta mukaan tulemiseen.
Niiden innoittamana olenkin ryhtynyt paneutumaan asiaan hieman enemmän - kuin vain funteeraamalla sitä.

Olen jo ryhtynyt tiedustelemaan erään kontaktini avulla mahdollisia valmistajia, Kiinassa. Harvassa on varmaan ne jotka vastustavat siellä valmistettuja tuotteita ja niiden käyttöä.

Kun se linkki aukeaa ja näkee mitä sieltä on saatavissa ja mihin hintaan voidaan siirtyä asiassa eteenpäin,  yhtiön perustamisen kautta logistiikkaan ja tilauksien vastaanottoon ja niiden toimittamiseen tilaajille.
Järjestelmiä kotinikkareille ja puoliammattilaisille - jopa ammattilaisille jotka työllistävät ja kuten eräs toi esiin - kouluille ja muille oppilaitoksille.

Toki, ei se nyt ihan niin suoraviivaista ole, mutta kuitenkin. Ennen kuin tästä tulee puheita enempää taitaa viimeiset lumet kadota maisemista, ainakin täällä Etelä-Savossa.
Sinä aikana raapustelen asiasta yksityiskohtaisemman muistioin työpohjaksi.

1 kommentti:

  1. Hieman asiaan tutustuttuani totesin että antaa muiden tuoda niitä maahan - se on liian työlästä ja moni mutkaista että ainakin minulta menee siitä hermot - ja olen sellaiseen liian vanha.

    Keväällä tulee puutarhan tekoa ja istutuksia vaikka mitä eukko sanoo ja aikaa menee ainakin 3x enemmän kuin nuoremmilla - joten vähemmän aikaa muihin juttuihin - ja sorvaustakin pitää tehdä.

    VastaaPoista