maanantai 11. helmikuuta 2013

Helmikuun alun päivityksiä

Kaikkea on tässä tullut touhuttua ja kuvia otettua vaan en ole päässyt vielä niistä juttua tekemään.

Tein sitten Video Blogin siitä kun hiomakoneeni hajosi ja se piti jotenkin korjata. Loppuun tuli sitten juttua siitä kun sain vihdoin ja viimein vahaa (kuivavoiteluaine) valurauta pinnoille, höylään, vannesahaan ja sorviin. Saksalainen PHARMOL tgs.
Saksassa sen hinta on esim. 18,81 € ja Keskon pyynti on 38€, ilam Suomenkielistä tuote / ohje esitettä.
Ohjeita vain Saksaksi - onneksi osaan sitä hiukan. K-Rauta myy sitä ilman mitään ohjeita ja varoituksia Suomeksi vaikka se on melkoista myrkkyä. Mutta isot voi tehdä silleen, pienet ei ja jos tekevät sakot ovat isot. Sitä ei suositella suihkutettavaksi tupakka suussa tai että heti sen jälkeen pienessä tilassa raapaistaan tulet sätkään. Voi olla, miten paljon sitä sitten suihkuttaa, että ikkunat lentävät pihalle.

Suomen hinnat ovat ihan älyttömät! Joten nyt olen tosissani miettimässä että alan ostamaan kaiken mitä tarvitsen Euroopasta, kemikaalit, taltat ym, ja miksi ei myös puutavaran mitä tarvitsen. Jopa rahtien jälkeen ne ovat halvempia! Myös Yhdysvalloista!
Ja kun ostan hieman isomman satsin voin myydä niitä verkkokauppani kautta, itse tienaan ja ostajat myös!




Uutta videota pukkaa kunhan saan työn alla olevat jutut eteenpäin - ne etenevät vaiheittain.

Sitten on still kuvia, kuvia eri jutuista jotka eivät menneet ihan putkeen kuten Strömsöössä. Ne tulevat jossain vaiheessa tänne.
Ja sitten on juttu joka piti tehdä jo pari vuotta sitten ja nyt se alkaa pikku hiljaa valmistumaan - vävylle.

Ja ne muut jutut voi sitten lukaista vaikka toisesta blogistani, Ukko-Tontun tuunailut. Viimeisin juttu kun tein kysymyksiä Pääministeri Kataiselle.

Nyt tuli sitten nimeni esille kun allekirjoitin YouTube palveluun sopimuksen joka mahdollistaa mainosten esittämisen videoitteni yhteydessä. Jokaisesta klikkauksesta saan hieman centtejä joista vuoden aikana voi kertyä muutama kymmen euroa tai enemmän.
Jotkut tienaavat videoillaan ihan mukavasti, myös bloginsa kirjoituksilla jopa niin että ei tarvitse muuta tehdä.

Että nyt näin tältä erää - ja olen edelleenkin aloittamassa kotisivuni uudistusta - ainakin puolivuotta tosissani. Katsotaan milloin pääsen sitten aloittamaan sitä.... ehkä jo puolen vuoden kulutta tai silleen....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti