perjantai 14. elokuuta 2015

Olen sika tyytyväinen itseeni, ja samalla pettynyt!

En nyt kaivele sen kummemmin esille valokuvia arkistostani, alla olevaa lukuun ottamatta tältä päivältä.
Koko projektista tulee video, kunhan saan sen editoiduksi.

Puolenpäivän jälkeen pääsin ns. töihin käytyäni "Kirkolla" - eli Juvan keskuksessa, kaupassa.
Kun olin ajamassa autoa ulos katoksesta naapurin Matti tuli pyörällä ja kysyi minne olen menossa - sanoin että Kirkolle. Matti kysyi että toisinko pullon, hän hakee heti rahat. Sanoin siihen että luottoa on, maksa sitten kun ehdit.
Kun tulin takaisin se reissu maksoi Matille €30 vaikka pullo oli alle €14. Menin nimittäin "meidän kanalaan" hakemaan munia, 2 kenoa, €3.50 kappale. Soitin Martalle, Matin äidille (94) jos tarvitsevat, pyysi tuomaan myös 2 kennoa. Siihen Matilta kului €30. Pitihän minun saada pari euroa haku palkkiota :)

Niin, taisin otsikoida tämän "Olen sika tyytyväinen itseeni, ja samalla pettynyt!" Se liittyy katto hommiin.
Melkein valmis, siis yski puoli
Tuon vihreän osan katto on vuotanut joten se sai nyt "uuden"
Hyvä rakennus, ei ollut syytä purkaa
Tultuani Kirkolta puolen päivän jälkeen ajattelin asentaa 2 peltiä. Kun ne oli tehty päätin asentaa vielä "sen" yhden, kuten tein. Ja jäljelle jäi vain tuo yhdistäminen edelliseen kattoon, minimi leveys 70 cm.
Kun sitten istuin terassilla ennen suihkua, nauttien myöhäistä kahvia jossa tuliaisia "Kirkolta" A-ripaisesta olin todella sika tyytyväinen itseeni vaikka kehossani kolotti melkoisesti.

Miksi sitten pettynyt?
Kävin laskemassa jäljellä olevat pellit, niitä piti olla 7 kpl ja niitä oli vain 6! 
Sen "yhden jakaminen ei onnistu koska sen hyötyleveys on vain 1150 ja tarvitsen minimissä 2 kertaa 700!
Menin sitten laskemaan pellit uudelleen - kun eukko sanoi että tee se - ja kuinka olla, niitä olikin, kuten piti, 7 kpl!
Pettynyt? 
Tämän Ukon matematiikassa tonttuiltiin taas uudemman kerran. Se toinen juttu on jo niin nolo että en kehtaa edes sanoa, onneksi eukko, rakas vaimoni kuunteli minua kerrankin kummallakin korvalla ja sanoi että ei se niin ole. Eli kaikki hyvin - paitsi - miten se nyt sanoisi - minuuteni...

Ja lopuksi valokuva eiliseltä

Uskomaton tupla sateenkaari!
Luonnossa se oli todella mahtava, kaksiosainen sateenkaari ja alla sitten se kultainen saalis - ties monesko, jo kerätty kilokaupalla...







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti