lauantai 22. elokuuta 2015

Liika on liikaa, Enough is enough,

Niin, Liika on liikaa, Enough is enough, ja sama Saksaksi, Genug ist genug, unohtamatta Ruotsia, Nog är nog...

Mitä sitä valittelemaan kun katolle pääsee ja kiskoo 4.5+ m pellin ylös, kunhan on saanut sen ensin "pukille", vai sanoisinko rampin päälle, porattua siihen reiän että saa koukun reikään ja sitten kiskottua sen ylös "katkaisematta" sitä. Aamulla se saamarin "koukku" aukesi suoraksi, noin 3 mm kupari.

Lämpömittarin "tolpan päässä on lukemat noin 30 astetta, parhaimmillaan 32 mutta olen itsesuojeluun vedoten jättänyt nuo iltapäivä hommat tekemättä.
Se ei ole vain että pelti on ylhäällä, se on vielä ruuvattava kiinni ruodelautoihin.

En ole elämässäni ruuvannut niin montaa ruuvia peltiin kuin nyt olen joutunet tekemään. Ja miksi niin? Se on - tuo Weckmannin kate niin ohutta, niin ohutta että ihan pahaa tekee!

7 vuotta sitten ostamani kattopelti oli aivan toista laatua, ruuvi sinne ja toinen tuonne. Sitä vanhempi pelti, sitä ei saa edes taivutettua ilman käsivoimia.
Tämän pellin eukkokin saa ihan mutkalle!

Paskatuotteiden ostaminen on jo liikaa, niiden asentaminen on jo liikaa, oman fyysisen kunnon heikkeneminen alkaa olemaan todella jo liikaa kun selkä ei kestä, polvet ei kestä, verenpaine ei kestä, ja lopulta hermot ei kestä! Joten;
Niin, Liika on liikaa, Enough is enough, ja sama Saksaksi, Genug ist genug, unohtamatta Ruotsia, Nog är nog...

Jäljellä on yksi plus kaksi peltiä.
Se "yksi" on sen jälkeen silleen että koko katto on tehty, plus tietenkin se "harjalista", 2 metrinen veden erotin jotka olen asentanut sen mukaan miten se sinne menee.

Sitten ovat ne kaksi - yksi plus yksi, koko leveydeltä liitoskohtaan, se on aiemmin rakentamani osan ja nyt rakentamani osan liitoskohta.
Se on sitten oma projektinsa, katto on sen jälkeen vesitiivis. Otan sen ns. omana projektina. Toki se on samaa hommaa mutta tuntuu vain mukavammalta että yksi on tehty ja se toinen on sitten vain "pikku juttu" - vaikka onkin aika iso rupeama.

Meikäläisellä onkin nyt tuo "yksi plus yksi" muutoinkin. Yksi päivä töitä ja toinen "lepoa". Polvet etenkin kun vihoittelevat ja alastulossa tikkaille onkin oma kommervenkinsä.
Unohtamatta selkää. Eilen asensin 32x100 lautaa lattialle jonka päälle tulee ulkoseinän toinen koolaus. Ja sitten tuli sellainen jytky että en päässyt ylös.
Yritin mutta kipu oli niin intensiivinen että silmät alkoivat kostumaan. Olin polvillani ja mietin jospa soitan eukolle, jos saan puhelimen esille.
Menin lattialla pitkälle ja "rentouduin, hengitin rauhallisesti, nytkytin itseäni, olkapäitä, koko kehoa ja yritin ylös ja sattui niin helvetisti.
Kaikki uudelleen, sitten polville, ja sitten ylös ja kivusta huolimatta sain itseni ylös ja suoraksi.

Sitten tupakka ja suihkuun jonka jälkeen kuittasin päivän tehdyksi.

Se tapahtui lattialla, sitä en haluaisi kokea katolla, eikä missään tapauksessa kun olen siirtymässä tikkaille---

Kuten jo sanoin: Niin, Liika on liikaa, Enough is enough, ja sama Saksaksi, Genug ist genug, unohtamatta Ruotsia, Nog är nog...

1 kommentti: