tiistai 23. kesäkuuta 2015

On se vain sitten niin surkeata, rautakaupan valikoimat...

Rakensin noin 6 vuotta sitten laajennuksen piharakennukseen, tuon puupajani. Olin ostanut rakennusmuovia ja nyt kun teen sitä laajennusta sitä muovia tuli esille päädystä.
K-Raudan rakennusmuovia
Kuvasta näkyy millaiseksi se on muuttunut.
Onneksi en käyttänyt sitä kovinkaan moneen kohteeseen. Vaihtoehtona oli hengittävä, tarkoitukseen valmistettu paperinen, sitkeä kuin mikä versio. Muutoin kiroaisin todella pahemman kerran.
Se oli hajonnut palasiksi kuten jääriite syksyllä.

Olin asentanut 22 mm lastulevyt lattialle. Asennuksen yhteydessä havaitsin että saumat, eli liitoskohdat eivät mene nappiin vaikka miten lekalla junttaisi. Jäi rakoja jotka päätin sitten "saumata umpeen" venekäyttöön tarkoitetulla massalla.
JA sekään ei sitten mennyt kuten Strömsössä. Kun vedin lastalla sauma-aineen tasaiseksi, ja liiat pois tuli yllätys.

Uuden osan lattiaa
JA mistä olisi kyse? Levyistä tietenkin. Ne ovatkin eri paksuisia! Toinen sivu on toista milliä, jopa parikin milliä toista korkeammalla / matalampana! Eli pinta ei ole tasainen liitoskohdista.

Kun vedän sitten maalin, joka maksoi maltaita lattiaan ei mene kauaa kun se rikkoontuu liitoskohdista kulutuksen kautta!

En nyt tiedä sanoa 100% varmuudella, mutta ainakin 99.99% varmuudella että ne on tehty Latviassa tai Puolassa.
Niistä on kokemuksia, täyttä sekundaa, etenkin nk. säänkestävästä ruskeasta vanerista joita kerran ostin ja palautin jokaisen takaisin, ja mitä olin käyttänyt Starkki maksoi hyvityksen.

Nyt jää nähtäväksi mitä Mikkelin K-Rauta tekee. 

En minä nyt millään haluaisi jättää lattiaa tuollaiseen tilaan, enkä laittaa sen pintaan pirun kallista maalia.

Nyt lähden syömään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti