torstai 11. huhtikuuta 2013

Pikkuperjantai kevennystä

Perjantai on huomenna mutta laitetaan nyt matkaan hieman kevennystä.

Pajassa on tehty vaikka mitä ja uutta pintojen kiillotusainetta Sellakasta. Siitä tulee sitten oma juttunsa miten se tehdään ja miltä se tuntuu.

Odotin saavani tälle viikolle, viimeistään huomenna uuden koneen pajaani - sen rumpuhiomakoneen. Se tuleekin sitten ensi viikolla. Mutta tuli sinne kuitenkin tänään uusi investointi.
Aina tulee tietää mikä aika on että ehtii päiväkahville tai kotiin illalliselle :-)
Siinä se on, seinäkello ja alle €6. Jossain vaiheessa teen oman kellotaulun, niin, ja myös maalaan tuon seinän.
Liimani ovat käyneet vähiin eikä haluamaani löytynyt Juvalta joten se oli sitten ostettava Mikkelistä ja se löytyi K-Raudasta.
Kiilto B 33 liima
Vasemmalla on 1/3 litraa, nyt kuta kuin tyhjä ja oikealla tänään ostamani 3/4 osa litraa. JA arvatkaa niiden hinta ero? Alle €2! Maksoin siitä ilman alennuksia noin kympin.

Soitin eilen Bosch huoltoon ja ihmettelin miksi uuden sahani jiiriohjain on niin "vino". Sitä kuulema on raportoitu ja saisinko osoitteenne? Kysyin, että mitä? Vastaus oli että lähetämme uuden ja se tulikin tänään.
Uusi jiiriohjain
Huomenna pitää sitten taas polvistua ongelman eteen löytääkseni sen totuuden että tulee olemaan just ja täysin oikein asennettuna terään nähden. Se on kolmella ruuvilla kiinni.

Ensin sahan moottorin akseli oli löysä joka kiristettiin, ja sitten tämä! Boschin alihankkijoiden laadun tarkistus on varsin kehno - siellä Kiinan maalla, vai oliko tämä nyt sieltä Taiwanista.

Lisää juttua sitten ainakin videoiden kautta kunhan ehdin. Niitä on jo varastossa editoitavaksi.

Huomenna tulee autoon kesärenkaat ja viikonlopun viimeiset ostokset jääkaappiin. Ja ne toiset ostokseni siellä toisessa blogissani.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti