maanantai 25. maaliskuuta 2013

Jatkoa Bosch juttuuni, sen finaali, tai silleen....


Ongelmani eri työkalujen ja koneiden kanssa on ollut uskomatonta, ei sentään Danten Helvetti kaltaisesti mutta ei kaukana siitä, sanoisin.

Uusin episodi syntyi uuden ostamani Bosch liukusahan kanssa joka kulminoitui kahteen asiaan. - - - Koneen akseliin ja sitten etenkin sitten ostamaani "erikoisterään". Se oli niin maan mainion lepsu (josta video, - toki englanniksi) että en tiedä mitä siihen sanoisi, paitsi mitä Tekniikan Maailma kirjoitti asiasta muutama vuosi sitten, 1998 muistaakeni.

"Viimeiset arvostelukohteet olivat terärungon sekä kovametallipalojen kovuus. Liian pehmeä terärunko kielii huonosta materiaalivalinnasta ja lopputuloksena on se, ettei terä pidä ryhtiään. Ryhdin menetys näkyy terän sivuheittona huonona sahausjälkenä. Liian kovakaan terärungon materiaali ei tosin saisi olla, jotta se ei pääsisi joustamisen puutteessa repeämään."

Tänään keskustelin taas Boschin asiakaspalvelun kanssa ja tulos oli että parasta on että lähetän koneen heille akselin kiristystä varten.
Joten, ei kun autoon ja Mikkeliin. Reilut 40 km sinne ja toiset takaisin. Koko juttu otti niin - joka paikkaan että estääkseni verisuonteni katkeamiset aivoissani hain samalla sitten hieman lääkettä pitkäripaisesta.

Bosch'in Asiakaspalvelu kertoi sitten että erityistä tarkkuutta vaativaan työhön heillä on oma tuotesarja. Se EI ole Professional vaan, arvatkaa millainen? Se on Top Presission!
   Se olisi(si) se oikea tuote minulle joka vaatii ehdotonta tarkkuutta sahauksessa!

Revi sitten siitä!
Alla jatko video edelliselle - samaa sarjaa, englanniksi. Sitä edellinen  - siinä taisi paineventtiilini pamahtaa.....




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti