torstai 5. maaliskuuta 2015

Laatupuuta käyttäjille

Olen jo muutaman vuoden ajan tuonut esille mahdollisuutta -- pienissä erissä jalopuun, laatupuun ostoon minulta. Muutamia kyselyjä on tullut mutta hyvin pienissä määrin.
Pajassani oli mahonkilankku (tyypillistä Suomesta saatavaa) - ollut jo pari kolme vuotta kun siitä ei näkynyt mahdollisuuksia saada mitään aikaiseksi. Nyt oli aika päästä siitä eroon kevätsiivouksen yhteydessä.
Otin sen sitten esille ja paneuduin asiaan - josta tein videon - johon tulee jatkoa. "From Bad to Something - Huonosta jotakin kelvollista" - http://youtu.be/SiNmkQ4Dr8M

Thursday, Aprill 16th 2015, 12.00 UTC julkaistaan sarja videoita Euroopan alueella / alueelta uuden kehysryhmän kautta. Se on Eurooppalainen kokonaisuus.
Sen sivu juonteena syntyy mahdollisuus saada laatu raaka-aineita, jalopuuta jossa olen osaltani mukana.
Ellei minulla ole toivottua puulaatua tarjolla niin sitä on sitten saatavissa kauttani jostain Euroopan alueella olevasta "ryhmämme kautta" kirjekuori koosta rekka kuormaan asti.

Tämä niin kuin maistiaiseksi tulevasta. Nämä puut eivät sitten ole Suomalaisten tukkureiden roskatavaraa. Ne hankitaan keskitetysti sieltä mistä laatu löytyy. Eikä ole ns. halpaa, mutta toisaalta, puu on aina kustannusten osalta minimi osassa kaikessa jopa Zebrano.

1 kommentti:

  1. Sen verran edelliseen että kyseessä on uusi Euroopplainen "liittymä" jossa "meikäläiset" kohtaavat toisensa tukien toisiansa.
    Tämä julkaistaan 16.04.2015 josta sitten minun kautta lisää Suomeen liittyen.

    VastaaPoista