tiistai 14. toukokuuta 2013

Pieni päivitys ennen keskiviikkoa

Tein tänään videon puupajassani ja kuten yleensä - iMovie ohjelmani ei sitä löytänyt. Uusin video tietokannastani oli vuoden 2012 lopulta! Se iMovie on ohjelma jolla teen / editoin videoni.
Rakensin iPhoto ja Aperture kirjastot uudelleen ja sama juttu, mikään ei muuttunut. Joten en sitten editoi uutta videota jonka ajattelin julkaista tänään. Lyhyt päivitys juttu.

Soitin sitten Applen tukeen ja kaveri siellä ei tiennyt Aperturesta mitään - se kun on ammattilaisten ohjelma johon hänellä ei ole koulutusta.
Ja kaikesta muusta hän oli pihalla kuten lumiukko talvella. Joku "Senior Adviser" soittaa minulle sitten joskus.

Joten huonoa on julkaista videoita joita ei voi edes tehdä / editoida! JA kaikki alkoi siitä kun Apple yhdisti viime vuonna iPhoto ja Aperturen kirjastot yhdeksi.
Sinänsä maan mainio ja toivottu juttu kun ajattelee kovalevyn tilan käyttöä. Nyt minulla on "vain" vajaat 12000 kuva tiedostoa kun hävitin muutama tuhatta "tarpeetonta".

Se että olen kadottanut lukuisia kuvia - siis Apple tietokone on sen tehnyt; tai sen ohjelmat lukuisia tiedostoja on sitten toinen asia. Apple korruptoi ihan itsestään tiedostoja eikä sitten ymmärrä omaa tekemistään ja hävittää ne.
Se liittynee syyksi siihen ettei Apple löydä itsensä tallentamia kuvia, still kuvia tai videoita.

Salaattikulho salaatilla
Tein sitten "kuvaus-session" - otin kuvan tekemästäni kulhosta kun tein ruokaa ja vein kulhoin ulos - pieni virhe kulhossa ja siksi se siirtyi omaan käyttöön eikä myyntiin. Ne muut meni myyntiin, paitsi pari lahjaksi.
Tehty Sapele - eli Sapeli mahongista.

PS. Piti käydä tänään Mikkelissä autolla - ajettiin välillä kolmella sylinterillä. Yksi puola kärähti neljästä. € 105 maksoi uusi plus työt ja sitten katsottiin toinen juttu.
Ne eivät menneet yhden tunnin maksuun - kustakin työstä oma maksu joten 45 min työ maksoi melkein satasen. Kaikki yhteensä 205 euroa ja alle tunti - sisätää tuon puolan.
JA asenta puhui paljon muiden kanssa lätkäottelusita tekemättä mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti